En liten video hälsning + tips!!


Hardcore




Bild 1. Två hårdingar på vift i BJK
Bild 2. Två hårdingar gör en hälsning till Elina....

Raggar runt lite på facebook ba



Hehe, någonting att satsa på kanske?
To be continued!


Love at first sight

Anledningen till att uppddateringen har varit och kan bli lite halvkass har en förklaring..



En bok vi båda läser och verkligen rekomenderar. man kan känna igen sig väldigt mycket. Jag känner speciellt igen mig i Maj-britt, 55 år och kraftigt överviktig. (inte lämnat sin lägenhet på 30 år)

/Jumpa

Jumpa & Jempa lufsar runt i stadsskogen


Bekräfta eller ignorera... det är frågan

Kära läsare, jag har ett problem. Mitt hjärta är i tusen bitar. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag såg bröllop och barn med mannen jag älskar, Omar, men han ser mig tydligen bara som en syster... vad skall jag göra??? Är i ett av livets vägskäl och vet inte vilken väg jag ska välja :( :( </3333




/ en sårad och känslomässigt förvirrad jempa


"Fack joo tooo!!"

Varhälsade, Jempa in the house!! Eh, ja. Idag vart jag och Jumpi terroriserade av två personer med samma namn, borde inte säga vad dom heter eftersom jag inte vill hänga ut någon och så (Men kan säga att de börjar på E och slutar på någon som rimmar med "grina" och den ena av dom har en blogg som heter elinanilssoon.blogg.se!!) Dom kom fram och visade sitt fula finger mot oss och sa "Fack jooo! Fack joooo!!!!" Ingen värdighet i dom där brudarna inte. Jag och Jumpa bara stod där, paralyserade och rädda av deras agressiva beteende.



Jumpas new tattoo!!


Jag är för snäll ibland

Dålig update på bloggen här. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, visst?!
Det har hänt så otroligt mycket intressant och vi har gjort så himla mycket roliga saker att ni inte ens kan föreställa er!!

Men iaf, jag har ett problem. Jag har en liten hatkärlek till min lilla misse. Han hårar som fan, tigger alltid om mat, SPYR i min säng. Dessutom är han ginger. Men ändå så har jag inte hjärta att putta ut honom från sängen såhär på kvällskvisten.

Liksom, han spydde i min säng imorse(han har inte ens bett om ursäkt än) och nu ligger han mitt på täcket så jag får ligga och frysa bredvid. Men ändå låter jag honom ligga där!! Grrrrrrr jag är så snäll. Förstår mig inte på mig själv ibland. FÖR godhjärtad.

/en bekymrad Jumpa



Titta bara på honom! Där ligger den lilla grisen och gottar sig!!! HRRRMMMPPFFF

Stackars jumpiii

Yes här ligger jag nerbäddad och huttrar i min lilla säng återigen, ligger och nyser och hostar och fryser och jeppe har mage att säga att jag är klen!!!! Jag är fanimig en riktig KÄMPE som orkar med livet i dessa stunder. Dessutom så spökar Utters ande här i väggarna, varje dag är en kamp. Jempa förstår inte, nej det gör hon inte. Hon förstår inte mina känslor, och hur mycket jag får kämpa varje dag, för att ens ta mig upp ur sängen! Och hon ska alltid skylla på Snövit. Om sanningen ska fram så brydde sig inte jempa så mycket om stackars Snowie. Jag däremot, jag brydde mig. Men Jempa är så himla känslokall.

Over and out / en sårbar och kämpande Ju


hejhopp lingonsnopp

Nämen tjääänare!!! Fjant-Jumpa kom ju då inte till skolan idag, för att hon hade ont i halsen. Jag har fan pallrat mig till skolan med förkylningar, magsmärta (mmm-hm ladies ya'll know what i'm talkin' about!! skoja) ja till och med dagen efter snövit avled kom jag till skolan! Men ja, skillnaden mellan mig och Jumpi är väl då att jag är en kämpe. En krigare. EN FIGHTER! Och hon är en liten, liten klen mus. Det var allt för mig.



/ jemp

J

Ingen skola för lille Jumpa idag, stackarn. Men imorgon ska jumpa åka till BJK igen!! Ska göra ett repotage på BJKs hem för utvecklingsstörda. Och samtidigt passa på att hälsa på Jempa, eftersom att hon bor på hemmet där. Ska bli skoj att se hur hon har det tycker Jumpa. Hejdååååå

HISS&DISS

Tja, vi tänkte köra en liten mini-hiss&diss nu med två saker vi har lagt märke till på senaste.. Be ready!

HISS
♥ Saker som börjar på J
Jordgubbar
Jämna veckor
Jempajumpa.blogg.se
Jultomten


DISS
- Saker som börjar på E
Ekvationer
Enkäter
Elina
Elräkningar

Gissa partystrumpan

Ja kära läsare nu ska ni gissa vilken partystrumpa som tillhör vem! Vem av oss har dom döcoola skalle-strumporna och vem har de inte lika coola, ganska mesiga faktiskt, rosa stjärn-strumporna???

DEN SOM GISSAR RÄTT FÅR EN LÄNKNING!! (exklusivt)


Full rulle i BJK

Fick äntligen träffa lille Håkan igår!! Och Jempa och jag körde på stenhård diet, för att få tillbaka min kropp så jag kan komma i min fina röda bikini igen, längtar! Sen visade hon mig runt i BJK, kollade på FBC-BJK, mitt team mot jempas, kan man säga. Vi hade lite otur bara..... Heh sen frös vi vid "lillskolan" och Guds hus. Sen drog vi på ett riktigt partaaaaj, tur att vi hade partystrumporna på oss!! Det var väl allt. Saknar redan hååååkan..


Live från BJK!!!!


Sisådärja!

Tjabba bloggen, jullan här! Jag fick också VG på dansen, självklart, hade man kunnat hade jag troligtvis kammat hem ett MVG. Idag så fick jag och jennifer sovmorgon från engelskan, eller ja vi får det från varje engelskalektion. Det är nämligen så att våran engelskalärare tycker om våran blogg så mycket och bara VET att vi kommer bli kända och tjäna mycket cash på det här så hon låter oss vara hemma och blogga istället på eng.lektionerna! Och för att vi är så jävla bra. Så det var den enda lektionen vi hade idag, chillllligt värre


Dancing queeeeeen!

Note to Julia: jag fick VG på dansen!! (hon sa att vi var sämst)



Jag idag när vi övade


Du bad om det ditt lilla as



fnizz fnizz!
Kram, JEMPA


EFTERLYSES!

En enorm hittelön utlovas till den som lyckas hitta Jennifers hals!! Den verkar nämligenha sprunigt bort.. Kontakta oss så fort som möjligt, tacksamma för alla tips vi kan få!! Nås på   [email protected]



TACK PÅ FÖRHAND

skypeliskyyype

Sitter på skype och pratar allvar med Ludendorff at the moment, trevligt värre!




/ jennnnnn


Håller tummarna!

Jag och jempa jobbade som sagt suveränt på matten. Så vi sitter nu på varsin sida av cyperspejs och ber om att få ett litet beröm av Sanna  på online.. Hoppas hoppas hoppas. Har gått ett par timmar nu........


Jempa på perrys gym, inte riktigt sådär glad men MINST lika förväntansfull är hon just nu..


"Let's go all the way tonight, no regrets, just love"

Ja efter att lille Keenan skickat sin kärleks hälsning så var det liksom kärlek vid första ögonkastet så jag var tvungen att testa hur deras lille bebi skulle se ut! OCH HÄR ÄR HAN, lille Karl-Sören!! 



(fan det var meningen att han skulle vara asful men KS blev ju ganska stilig ändå....)


The wheels on the bus goes round round round

Hej alla fanaaans! Idag fick jennifer äntligen träffa mig! Vi jobbade stenhårt på matten hon och jag, vi är nog guds bästa barn trots allt. Vi hade även en föreläsning idag, och då upptäckte jag att jag har fått en sjukdom.. Jag kan tyvärr inte fastställa någon säker diagnos ännu men troligen är det en brutal form av vattkoppor. Förhoppningsvis. I värsta fall är det nåt jennifer har dragit med sig från Egypten.. Så nu är det synd om mig, och jennifer har därför lovat att passa upp på mig och göra allt jag ber henne om tills jag är frisk och tillbaka på banan igen! Tack för det jempa!! Dig kan man räkna med


Bjussar på en charmig bild från mina glansdagar. Lite vågat kanske men det är ju sånt våra läsare gillar!! hehe

/ ju


RSS 2.0