Red bikini

JA, jag hade gärna berättat vad jag och Julia hittat på för skoj idag men det är inte så jävla lätt när en viss person skolkar hela tiden!! Förstår att det måste vara tufft med Utters död och allt, jag vet exakt hur det känns. Jag förlorade ju då Snövit för inte så längesen som ni kanske vet, ja det var riktigt hemskt men jag mår lite, lite bättre nu ♥ MEN iallafall, man kan inte inte bara vända ryggen till livet?! Skärp till dig nu!  



Julia i sin röda bikini


WE ARE BACK

Tråkig blogg dehär är!!! Vi kommer tillbaka, Förlåt för tidigare dagar. Men förklaringen är helt enkelt att jag har haft fullt upp med pojken ni såg i tidigare inlägg. Och vad jennifer har gjort? Hon har tagit hand om sin nya lilla älskling. Välkommen till världen Hakon!! Lille baaaabyyyn då


Love is in the aaaair

Nej nu känner jag att det är alldeles för mycket sorg här på bloggen, så jag ska med GLÄDJE meddela att jag fick ett litet mejl från en grabb som har skickat en video hälsning till Julia! Bara för dig kompiz!!! :)

 

All lycka till er.
 MVH, Jennifer


RIP

hejsan hoppsan! Vi sörjer alla våran lilla Snövit. Men man får inte glömma UTTER! REST IN PEACE UTTISS<3

(har tyvärr ingen bild :/) han va lite skygg

Snowie

Jag blev så rörd av Ju's inlägg om snövit här under, varje dag har verkligen varit en kamp utan henne. Och för er som inte vet vem Snövit är, så är det min systers marsvin. Eller var kanske man borde säga... hon avled nyligen, så nu är hon en ängel i marsvinshimlen.



OBS! Det är inte snövit på bilden, men hon såg ungefär ut sådär. Fast lurvigare och inte så fet. Vila i frid!


Våran ängel

Riktigt kul med vår fina blogg här måste jag säga, designen är ju utmärkt. Håkan fick vara med och allt, lille kockoo. Synd att inte Snövit kunde medverka bara, men du finns alltid med oss i tankarna, vår lilla solstråle.. Varje dag, vad vi än gör. Du är saknad!! Allt vi gör gör vi för dig. Tack vare dig som den här bloggen blir så fin och bra.. Synd att man aldrig hann träffa dig mer än via tankekraft. Rest in peace





Tänder ett ljus till minne av dig..

/ju


Veckans Julia-citat!

"Det bästa med sena veckor är att när man kommer hem så är dagen slut"

Kan inte göra annat än att hålla med. Tragiskt.

SMILYSAR!

Sådärja, den tillfälliga designen är klar!! Jag fixade även likadana smilysar som the one and only KISSIE använder sig av! :D (Vet ju att det är Julias stora idol och så... tänkte vara lite schysst)

/ je

Hjärtligt välkomna

Godkväll alla vänner! Det är så att vi två har valt att slå våra intellegenta hjärnor ihop och bilda en blogg. Den kommer innehålla allt i våra oerhört intressanta liv, även en massa snygga och osnygga bilder och massa små överraskningar!! Kan ni inte heller vänta på att få ta del av Jempa och Jumpas liv? Nää förstog väl det, nu kör vi igång hehe. Designen kommer inom kort.

Med vänliga hälsningar, J&J


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0